Keep Calm And Sparkle On

 
Merhabalar , yılın son günlerinde hala ne giyeceğine karar vermeyen varsa size bir kombin önerim yok ama işinize yarayacak küçük bir tüyo verebilirim . 2013'ün en güzel yanlarından biri olan glitter modası. Bence yeni yıla sizde pırıl pırıl glitter bir parçayı üstünüzde bulundurarak veda edebilirsiniz . Bu oje olabilir, ayakabi olabilir ,cesaretiniz varsa elbisede olabilir ama benden küçük bir tavsiye daha (!) iddialı glitter parçanızı mutlaka sakin basit ürünlerle kombin yaparsanız süper olur sonuçta ışıl ışıl olucaz diye çok da göz yormak istemeyiz değil mi ? Aşağıdaki fotoğrafları sizler için kolaj yaptım geçen senenin favorileri ve glitter parçalardan olusuyor umarım beğenirsiniz:)
 
''KEEP CALM AND SPARKLE ON''
 




 


                                                                                                         Sevgiler
                                                                                                    Style of sibling

Yorumlar

  1. I love glitter shoes :)

    Check out my new post Here!!!

    YanıtlaSil
  2. Bayılırım glittera ayrı bi hava katıyor neye eklense :) ayakkabı topuğunda çok seviyorum özellikle, glitter ojemi de sürdüm ayrıca yeni yıla hazırım :)

    YanıtlaSil
  3. would you like to follow each other on Facebook, GFC, G+ and Bloglovin? if you do, just follow me and let me know on my blog. I'll follow you right back!

    vivianista.com

    YanıtlaSil
  4. The glitter shoes are fantastic
    Happy 2014
    Kisses
    www.beingbeautifulandpretty.com

    YanıtlaSil
  5. Post'a bayıldım! ah o Miu Miu yok mu, beni bile ışıltı sevdalısı yaptı :) ojeler de çok şık duruyor, yılbaşı bitsin ama biz ışıldamaya devam edelim! <3

    gizemsfashionpage.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar